ÅFIK's klubbkolleksjon

Klubbkolleksjonen vår leveres fra Trimtex.

Hele klubbkolleksjonen (pdf)

Oversikt over tilgjengelige størrelser (pdf)

T-skjorter, singlets og piquet har vi et lite lager av i kurante størrelser. Øvrige kan bestilles i samlebestilling som gjennomføres årlig. Priser vi oppnår avhenger av kvantum vi bestiller. For å oppnå god pris er minimumskvantum 10 stk pr enhet (uavhengig av størrelse/kjønn). 

Kontaktperson klubbklær er Christine Vaksdal Nilsen:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Størrelsesguide fra Trimtex:

gallery1 gallery1   

 

Overtrekksklær

Jakke:

Modell "Trainer", lett og teknisk fasongsydd treningsjakke i vårt klubbdesign. Vind- og vannavvisende materiale, pustende materiale under armer og luftekiler i rygg. Elastiske felter langs sidene og armene for god passform. Refleksglidelås.

Bukse:

Vi bruker nøytral svart underdel, man kan bestille en tettsittende bukse tilhørende trainer-jakka fra Trimtex. Elastisk bakside og fasongsydd kne gir meget god passform. Svart tights eller overtrekksbukse fra annen leverandør kan også benyttes.

Zipp-shirt:

Teknisk langermet skjorte/long sleeve i klubbdesign. Samme materiale og kvalitet som t-skjortene (se under).

T-skjorte:

Modell "Fast" i vårt klubbdesign. Høyteknisk og tettsittende med ventilasjonspaneler i svettesoner. Hurtigtørkende og svært god svettetransport (Kan også benyttes som konkurranseoverdel).

 

Konkurranseklær

Singlet:

Modell "Run" i vårt klubbdesign. Teknisk singlet med god passform og svettetransport. (De yngste kan også vurdere t-skjorte i stedet for singlet da den dekker mer).

Kort løpetopp:

Modell "Run" i vårt klubbdesign. Teknisk kort/tettsittende løpetopp for kvinner. Elastisk materiale, god passform.

(Finnes i juniorstørrelser, foreldre må vurdere hva de mener er passende, singlet/t-skjorte er gode alternativ)

Kort tights:

Vi bruker foreløpig nøytral svart underdel. I kolleksjonen har vi fått designet tights, modell "Run" i vårt klubbdesign. Kompresjonsmateriale med 4-way elastisitet.

Hipsters:

Vi bruker foreløpig nøytral svart underdel. I kolleksjonen har vi fått designet hipsters, modell "Run" i vårt klubbdesign. Teknisk og tettsittende hoftekort tights for kvinner. Kompresjonsmateriale med 4-way elastisitet.

 

Annet

Piquet:

Teknisk funksjonspique i vårt klubbdesign. Fin passform. Passer for aktive og ledere til reise, representasjon etc og fritid. Et godt alternativ også for foreldre som vil kle seg i klubbens farger på stevner.

 

Ekstra informasjon