Treningsleir Tenerife 2014

6 ÅFIK'ere er i år med på treningsleir på Tenerife. Treningsleiren er i regi av Friidrettskretsen i samarbeid med Dimna IL. Her er statusen for våre utøvere.

 

Søndag 9.februar var det avreise med direktefly fra Vigra til Tenerife. Sigrid Stoknes Eikrem deltok ei uke og reiste hjem søndag 16.februar, mens de øvrige fem kommer hjem søndag 23.februar (Julie Heiervang Johnsen, Tor-Junor Vedde, Alice Ulla Berg, Toralv Opsal og Åshild Opsal).

Bildet under er tatt etter at Sigrid reiste hjem, foran er Julie og Tor-Junor, bak er Toralv med Alice (t.v) og Åshild.

Tenerife

Det meldes om svært gode treningsforhold, mye trening og tid til både shopping, strandliv og basseng. Det trenes stort sett to økter hver dag.

Sigrid har fått trent mye god sprinttrening før UM hvor hun skal løpe 60m og 200m, og kom hjem med slitne bein. Det venter lett og tildels alternativ trening for henne i vinterferien.

Julie har hatt ei vond skulder gjennom vinteren men dette fungerer bra nå, har fått trent både mye og godt og bl.a fått etterlengtet spydtrening. Julie skal delta i kule under UM.

Tor-Junor har siste halve uka slitt med vonde bein, men i dag tirsdag 18.febr så ser det ut til at litt fysio-hjelp har ordnet opp og trener dermed nå nesten for fullt igjen. Hvilke distanser han løper under UM er ikke helt bestemt ennå, men 11-tallet på 100m og 17-tallet på 5000m betyr at han har stort spenn.

Alice har trent godt, bortsett fra støle legger nå i helga har det fungert veldig godt. Hun har gjennomført positive sprinttester tross slitne bein, så vi ser fram til hva hun kan oppnå under UM der hun løper alle sprintdistansene (60m, 200m, 400m) der hun må finne seg i være favoritt på alle øvelsene.

Toralv fikk føling med en belastningsskade i knærne et par uker før treningsleiren, men treninger med lav belastning før avreise har fått tingene på rett plass og har fått trent godt under hele oppholdet. Toralv stiller sannsynligvis i 6 øvelser i UM, som gullfavoritt i flere, og har fått mye god teknisk trening sammen med de andre mangekjempere.

Åshild kan melde om god fysisk form, ingen skader men slitne bein som seg hør og bør. Åshild har også fått trent alt fra løp/hekk, hopp og kast og stiller i 5 eller 6 øvelser under UM.

Siri Stoknes var også med den første uka, og har tatt bildene nedenfor. Dimna har også lagt ut mye bilder fra treningsleiren og på friidrettskretsens facebookside er det også lagt ut mye bilder.

gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1  

Ekstra informasjon