Møreaksencup 2013

Møreaksencup 2013 ble avsluttet på Høddvoll lørdag 21.september, to fra Ålesund Friidrettsklubb blant de tre beste i cupen. Oppdatert med endelig status!

 

Møreaksencup er ny av året og har som formål å prøve å øke deltakelsen på stevner for de som er 15 år eller eldre. Utøverne konkurrerer mot hverandre målt etter tyrvingtabellen/seniortabellen, blir rangert ved stevneslutt og får poeng etter plassering i hvert av i alt 4 stevner fra mai til september.

Tidligere hadde vi kretscupen som var noe lignende, men da konkurrerte alle i seniorklassen mot hverandre. Nå får en 15-åring poeng for sin prestasjon i 15-års klassen osv og det gjør at alle stiller likt uavhengig av alder.

Sammenlagt ble årets cup vunnet av Alice Ulla Berg fra ÅFIK, og fikk med det en gavesjekk på kr. 5000. Toralv Opsal fra ÅFIK delte andreplassen med Kristina Thunem fra Fiskå IL, de fikk en gavesjekk på kr. 4000 hver. Karsten Warholm, Dimna IL ble nr 4 mens 5.plassen ble delt mellom 11 utøvere. Sigrid Stoknes Eikrem fra ÅFIK var en av de som delte 5.plassen og fikk en gavesjekk på kr. 1000. Mathias Myhre, Tor-Junor Vedde og Julie Heiervang Johnsen fikk gavesjekker på kr. 500.

Møreaksencup 2013, endelig status!

Premieutdelingen ble foretatt av Jan Petter Hammerø fra Møreaksen, han presenterte også hva Møreaksen er og hvorfor de valgte friidretten som sin samarbeidspartner. De øvrige idrettene har ikke Møre og Romsdal som krets. Siden de jobber under slagordet "et samlet fylke" og friidretten samler fylket, falt valget på friidretten. Og det er vi glade for.

gallery1 gallery1   

Ekstra informasjon